Přírodní houbička na nádobí (2-vrstvá)
Kód: 146Detailní popis produktu
Jak lufu používat?
- Na mytí nádobí
- Houba z lufy po namočení změkne a výrazně nabyde na objemu. Dobře se drží a tvaruje i pro mytí hůře přístupných povrchů nádobí. Její struktura je ideální i pro čištění zaschlých zbytků jídla, aniž by povrch poškrábala. Ideální je používat ji s ekologickými prostředky na mytí nádobí.
- Na mytí ovoce a zeleniny
- 100% přírodní houba na mytí ovoce a zeleniny z lufy je nutnost pro všechny, kdo si sami pěstují plodiny nebo kupují bio bedýnky a potřebují očistit například mrkev nebo celer od zbytků půdy a špíny. Je měkká a speciálně vybraná tak, aby nepoškodila zeleninu či ovoce samotné.
- Na úklid
- Funguje výborně na všechny plochy v koupelně či kuchyni, na dlažbu, sprchový kout či umyvadlo. Dobře se tvaruje, takže s ní umyjete i obtížně dostupná místa.
- Na péči o pokožku
- Lufa báječně prokrví vaši pokožku, odstraní odumřelé buňky a uvolní ucpané mazové žlázy. Je tak perfektní alternativou k běžným houbám z plastu. Funguje skvěle s ekologickými mýdly a sprchovými gely. Před použitím na tělo ji namočte na 20 minut do horké vody, aby řádně změkla. V případě, že máte podrážděnou pokožku, lufu raději nepoužívejte.
Způsoby použití nekombinujte, na každý si pořiďte samostatnou lufu.
Jak se o lufu starat?
Lufa má dlouhou životnost - při každodenním používání vydrží 1 - 1,5 měsíce. Pro prodloužení životnosti je důležité ji vždy po mytí vymáchat v čisté vodě a nechat ji vysušit na vzdušném místě.
Co je ta lufa vlastně zač?
Domovem lufy válcovité, odrůdy tykve, jsou tropy jihovýchodní Asie, Afriky i Jižní Ameriky. Její vlastnosti byly oceňované již ve starém Egyptě. Nezralé plody se v Asii i Africe často používají jako zelenina. Z dozrálých plodů se vyrábí přírodní houby jak na znečištěné povrchy, tak i na lidskou pokožku. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou dnes oceňované i v Evropě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Do kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 0.003 kg |
Materiál: | lufa |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.